Достъпи до интернет пространството от администрацията на Клинтън

автор ZONABG.COM

Администрацията на Клинтън през 1993г. решава да даде на ФБР съществуващите ключовете за криптиране за всеки пренос на данни през интернет – подслушване и декриптиране на всяка възможна информация между два компютъра в интернет.

През 1998г. е създадена канадска компания, подобно на телефонните компании, която почва да издава сертификати за тези ключове срещу абонаменти.

За периода от 1998г. до 2009г. тези сертификати са продадени на фирма в Сан Франциско.
В тази фирма директор от 1-во ниво е партньорката на Хилари Клинтън в адвокатската кантора „Роуз“.

По този начин кохортата около Хилъри от края на 2003г. са имали пълен достъп до тези ключове, т.е. достъп до всички възможни връзки на планетата през интернет – всички възможни държавни структури и всички частни лица – техните активности в интернет – достъпи до сайтове, пощи, профили.

С този ресурс са направили пълно разследване на Тръмп преди изборите 2016г. с надежда да открият и откраднат доказателства за негови връзки, но остават безсилни, защото такива няма.

Също така Хилъри и нейната кохорта вероятно са успяли да открият зависимости за много от сенаторите и конгресмените, което обяснява сегашните настроения в сената и трудната работа, независимо от численото превъзходство там.

Тези разкрития май обясняват и смъртта на Джон Маккейн (в клипа говорят за това).

Когато Тръмп говореше за кибервойна след изборите през 2016-та, 99% от медиите мислеха, че говори за кибер атаки от Русия. Всъщност, той говори именно за това, до което е имала достъп администрацията на Обама и Клинтън.

За тези, които се чудят и си мислят – е, какво толкова – ами, приятели, новият световен ред беше подготвен да се случи през 2016-та. Това, което го осуети, беше избирането на Тръмп, който е против този ред!

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети