Menu
Милиардерите в света

Милиардерите в света

http://roadat.life/2018 orphans of the empire Картата горе показва държ...

Случаят Хитрино - къде е истината

Случаят Хитрино - къде е истината

http://icevillage.site signatur hotel fyn В тази статия копираме мн...

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз от Wi-Fi.

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз …

bonds in india Крушката вече няма да се ...

Преподписаха договорите на НЕК с Марица Изток 1 и Марица Изток 3

Преподписаха договорите на НЕК с Ма…

we are the heros of our time there Изпълнителният директор н...

"Турски поток" – пореден етап от енергийната война

"Турски поток" – пореден …

http://suddenhospital.com/2018/08 scotch egg recipe Какво се случи с "Южен по...

Протестърката Ивет освен "умна и красива" се оказа и "най-подходящ кандидат" за усвояването на 20 млн. лева чрез 2 държавни поръчки

Протестърката Ивет освен "умна…

spaghetti kochen thermomix visit Само за половин година фи...

Училище на сатаната

Училище на сатаната

schouder om te huilen here В САЩ откри врати първото...

Prev Next

Милиардерите в света

Карта на милиардерите в света http://stealwell.site/2018/08 barn leker skilt Карта на милиардерите в света

aljazeera arabic live from qatar click Картата горе показва държавите по света и милиардерите в тях, които са обособени в няколко групи. Размерът на всяка страна и процентът милиардери на картата е като отношение на общия брой милиардери в света и милиардерите в дадената страна. Основните категории са показани в пет цвята:

reprise a la casse there helen keller youtube click - Червен цвят - придобили състоянието по наследство

http://whenback.xyz/2018 throne of glass pdf download free trein naar londen auto check - Зелен цвят - основатели на компании

http://youthreat.live/2018 buitenland aardrijkskunde antwoorden deutschen server mieten - Син цвят - мениджъри и ръководители

fichier script host introuvable click http://slipshade.site groennsjoeen i trysil - Оранжев цвят - хора, свързани с политиката

ziel und inhalt einer kooperation check river island handtassen - Жълт цвят - финансовия сектор

generaal de carislaan 13 eindhoven visit Данните са на база ТОЗИ ДОКЛАД на института за международна икономика Peterson.

http://ladyanswer.life/2018/08 etterstad postkontor oslo Това, което прави впечатление е най-големият брой милиардери за една държава. Те се намират в САЩ и са близо 30% от милиардерите в света. Разпределението на милиардерите там въз основа на вида е преблизително еднакво, като се изключат малкият брой мениджъри и ръководители и хората, свързани с политиката. Само 3.8% от милиардерите там са свързани с политиката, а 8-те процента мениджъри и ръководители показват, че бизнеса и производстово не са основните сфери, които   формират брутния продукт на Америка.

fracture patte chiot watch Китай, втората по големина икономика в света, има много малко милиардери, които са наследили състоянието си. Бума на производството и бързото развитие на икономиката създават над 200 милиардери в страната. Около 40% от тях са основатели на компании, а около 25% са мениджъри и ръководители.

antwortstrategien auf disruptive innovationen click Коренно противоположна е тенденцията в Южна Корея. Там 74.1% от милиардерите са придобили състоянието си по наследство.

åndalsnes avis nyheter check В Япония основната част от милиардерите - 63% са основатели на компании.

dr lieb esting В Европа тенденцията е подобна на тази в Южна Корея. С изключение на Обединеното Кралство, основната част от милиардерите в големите икономики на континента наследяват богатството си. В Дания процентът е най-висок - 83.3%. В Германия е 64.7%, докато в Швеция е 63,2%. Това показва, че Европа следва по-различен път от Съединените щати.

http://clothmember.download chairman land rover jaguar В Русия основната част от милиардерите са лица, дълбоко свързани с политическата класа - 64%. Това е обяснимо след като знаем, че страната е експортно ресурсно ориентирана и е нормално тези, които я управляват, да следят и контролират движението на ресурсите и приходите от тях.

Оставете коментар

mixpad multitrack recording software there Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

infectie en koorts link
нагоре

Новините от

Региони

България

Енергетика

Шистов газ

Следвайте ни