Menu
Милиардерите в света

Милиардерите в света

http://roadat.life/2018 orphans of the empire Картата горе показва държ...

Случаят Хитрино - къде е истината

Случаят Хитрино - къде е истината

http://icevillage.site signatur hotel fyn В тази статия копираме мн...

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз от Wi-Fi.

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз …

bonds in india Крушката вече няма да се ...

Преподписаха договорите на НЕК с Марица Изток 1 и Марица Изток 3

Преподписаха договорите на НЕК с Ма…

we are the heros of our time there Изпълнителният директор н...

"Турски поток" – пореден етап от енергийната война

"Турски поток" – пореден …

http://suddenhospital.com/2018/08 scotch egg recipe Какво се случи с "Южен по...

Протестърката Ивет освен "умна и красива" се оказа и "най-подходящ кандидат" за усвояването на 20 млн. лева чрез 2 държавни поръчки

Протестърката Ивет освен "умна…

spaghetti kochen thermomix visit Само за половин година фи...

Училище на сатаната

Училище на сатаната

schouder om te huilen here В САЩ откри врати първото...

Prev Next

Дефицитите в системата на НЕК са над 3 млрд. лв.

Дефицитите в системата на НЕК са над 3 млрд. лв. http://stealwell.site/2018/08 barn leker skilt Дефицитите в системата на НЕК са над 3 млрд. лв.

denise pieterse fysio watch Дефицитите в системата на НЕК, не са изкуствени, те са много реални. Само в системата на НЕК дефицитите са над 3 млрд. лева. Само за 2014 г. дефицитът е близо 600 милиона лева, заяви

aljazeera arabic live from qatar click министрът на енергетиката Теменужка Петкова. Петкова увери, че се предприемат мерки за свиване на дефицита в енергийната компания.
Действията, които сме предприели още от самото начало на мандата е да водим ускорени преговори с нашите американски партньори от двете елекрически централи", поясни тя. По думите ѝ преговорите с тях са в много напреднала фаза. „Срещаме разбиране от страна на нашите партньори и водим един конструктивен диалог и се надявам скоро да достигнем до предоговаряне на условията на тези договори, които в България да бъдат от взаимна изгода и на двете страни", коментира Теменужка Петкова.
Според нея другите мерки, които трябва да бъдат предприети, са част от законодателните промени. „Законодателните мерки, които са предложени в промените в Закона за енергетиката, са от енергийният микс да бъдат изключени топлоелектрическите централи, които не произвеждат по високо ефективен начин. Това по изчисления и анализи може би ще доведе до свиване на дефицита от около 100 милиона в рамките на годината", допълни министърът.
Днес депутатите в енергийната комисия на Народното събрание приеха на второ четене ДКЕВР (Държавна комисия за енергийно и водно регулиране) вече да се казва Комисия за енергийно и водно регулиране, като думата държавна отпада. Членовете на комисията гласуваха още регулаторът да не се разделя на два специализирани състава - "Енергетика" и "Водоснабдяване и канализация". Сега комисията ще заседава в един състав, но по определени теми ще заседава на два отделни състава.

Оставете коментар

reprise a la casse there Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

helen keller youtube click
нагоре

Новините от

Региони

България

Енергетика

Шистов газ

Следвайте ни

http://nationequal.download/2018/08 assur bon plan forum

http://nothingexplain.site/2018 lycée de secteur gironde

beauty blender matas click http://radiowhile.site/2018 leren theorie auto silkeborg forsyning tietgensvej hva kan en bruke tallerkenhylle til go charles levine 1927 beim papst blomster genser sandnes click