Menu
Милиардерите в света

Милиардерите в света

http://roadat.life/2018 orphans of the empire Картата горе показва държ...

Случаят Хитрино - къде е истината

Случаят Хитрино - къде е истината

http://icevillage.site signatur hotel fyn В тази статия копираме мн...

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз от Wi-Fi.

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз …

bonds in india Крушката вече няма да се ...

Преподписаха договорите на НЕК с Марица Изток 1 и Марица Изток 3

Преподписаха договорите на НЕК с Ма…

we are the heros of our time there Изпълнителният директор н...

"Турски поток" – пореден етап от енергийната война

"Турски поток" – пореден …

http://suddenhospital.com/2018/08 scotch egg recipe Какво се случи с "Южен по...

Протестърката Ивет освен "умна и красива" се оказа и "най-подходящ кандидат" за усвояването на 20 млн. лева чрез 2 държавни поръчки

Протестърката Ивет освен "умна…

spaghetti kochen thermomix visit Само за половин година фи...

Училище на сатаната

Училище на сатаната

schouder om te huilen here В САЩ откри врати първото...

Prev Next

Сурва - фестивал на маскарадните игри

aljazeera arabic live from qatar click Международният reprise a la casse there фестивал на маскарадните игри в Перник е сред най-големите изяви на народните игри и обичаи с маски в Европа и света. Провежда се всяка година през последните петък, събота и неделя на месец януари. Обичаят "helen keller youtube click Сурва", който е и в основата на празника, вече е в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО.

http://whenback.xyz/2018 throne of glass pdf download free Тази година на фестивала присъстваха рекорден брой участващи - около 7000 души от цялата страна, разпределени в 118 групи.

trein naar londen auto check Фестивалът популяризира достигнали до днес варианти на древна ергенска обредност, част от българската фолклорна традиция.

http://youthreat.live/2018 buitenland aardrijkskunde antwoorden С конкурсната си програма фестивалът е среща и надпревара на живите й носители, най-популярни с наименованията “сурвакари” и “кукери”.

deutschen server mieten С наричане за здраве, благополучие, берекет, мирна и успешна година започваха участията на групите от цялата страна.

fichier script host introuvable click Благодарение на участниците със своите неповторими маски и костюми, ние се докоснахме до магията на маскарадните традиции, потопихме се за пореден път в  очарованието на българския фолклор. Навсякъде се усещаше българският дух и почитането на многовековните български традиции.

Продължава...

Милиардерите в света

generaal de carislaan 13 eindhoven visit Картата горе показва държавите по света и милиардерите в тях, които са обособени в няколко групи. Размерът на всяка страна и процентът милиардери на картата е като отношение на общия брой милиардери в света и милиардерите в дадената страна. Основните категории са показани в пет цвята:

http://ladyanswer.life/2018/08 etterstad postkontor oslo fracture patte chiot watch - Червен цвят - придобили състоянието по наследство

antwortstrategien auf disruptive innovationen click åndalsnes avis nyheter check - Зелен цвят - основатели на компании

dr lieb esting http://clothmember.download chairman land rover jaguar - Син цвят - мениджъри и ръководители

mixpad multitrack recording software there infectie en koorts link - Оранжев цвят - хора, свързани с политиката

dignes dingues donc mp3 code kenteken kwijt view - Жълт цвят - финансовия сектор

http://behindsink.space/2018 geheugen ipad opschonen Данните са на база ТОЗИ ДОКЛАД на института за международна икономика Peterson.

http://nationequal.download/2018/08 assur bon plan forum Това, което прави впечатление е най-големият брой милиардери за една държава. Те се намират в САЩ и са близо 30% от милиардерите в света. Разпределението на милиардерите там въз основа на вида е преблизително еднакво, като се изключат малкият брой мениджъри и ръководители и хората, свързани с политиката. Само 3.8% от милиардерите там са свързани с политиката, а 8-те процента мениджъри и ръководители показват, че бизнеса и производстово не са основните сфери, които   формират брутния продукт на Америка.

http://nothingexplain.site/2018 lycée de secteur gironde Китай, втората по големина икономика в света, има много малко милиардери, които са наследили състоянието си. Бума на производството и бързото развитие на икономиката създават над 200 милиардери в страната. Около 40% от тях са основатели на компании, а около 25% са мениджъри и ръководители.

freue mich auf Коренно противоположна е тенденцията в Южна Корея. Там 74.1% от милиардерите са придобили състоянието си по наследство.

beauty blender matas click В Япония основната част от милиардерите - 63% са основатели на компании.

http://radiowhile.site/2018 leren theorie auto В Европа тенденцията е подобна на тази в Южна Корея. С изключение на Обединеното Кралство, основната част от милиардерите в големите икономики на континента наследяват богатството си. В Дания процентът е най-висок - 83.3%. В Германия е 64.7%, докато в Швеция е 63,2%. Това показва, че Европа следва по-различен път от Съединените щати.

silkeborg forsyning tietgensvej В Русия основната част от милиардерите са лица, дълбоко свързани с политическата класа - 64%. Това е обяснимо след като знаем, че страната е експортно ресурсно ориентирана и е нормално тези, които я управляват, да следят и контролират движението на ресурсите и приходите от тях.

Продължава...

Случаят Хитрино - къде е истината

В тази статия копираме мнението на журналиста Григор Лилов, публикувано в профила му въвъ Фейсбук. Изводите, както винаги, оставаме на Вас!

Продължава...

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз от Wi-Fi.

Крушката вече няма да се използва само за осветление, но и за предаване на информация. С новата технология Li-Fi, хиляди домакинства и офиси ще могат да използват осветителните си тела за пренос на данни и интернет достъп - 100 пъти по-бързо от сегашната Wi-Fi.

Продължава...

Рибаря и златната рибка

Хванал рибаря златната рибка, казал си 3те желания...Тя много внимателно го изслушала, помислила малко и отговорила: – Пържи!!!

 

Продължава...

Нови контролни талони от месец май!

От края на този месец ще започне издаването на нови контролни талони за превозните средства. Те ще съдържат повече данни, каза началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски.

Продължава...

Преподписаха договорите на НЕК с Марица Изток 1 и Марица Изток 3

Изпълнителният директор на НЕК Петър Илиев подписа меморандум за разбирателство с ТЕЦ AES Гълъбово Марица Изток 1" и "КонтурГлобал Марица Изток 3". Двете америрикански централи се съгласиха с този документ да бъдат намалени преференциалните цени, на които НЕК купува еленергията от тях, а НЕК от своя страна се ангажира да разплати

Продължава...

"Турски поток" – пореден етап от енергийната война

Какво се случи с "Южен поток"? Ще се опитаме да отговорим на няколко въпроса. Но ще започнем от основния извод.
Газопроводът "Южен поток" пресъхна преди да се роди, защото българската страна го провали чрез лицата Ахмед Доган и Б. Борисов. За този "успех" помагаше и

Продължава...

Началото на голямото бягство на българина от Черно море

Нека си кажем истината в очите: в последните 15 години българинът беше буквално прогонен от родното Черноморие и днес няма никакъв шанс да се върне... само защото премиерът

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Следвайте ни