Menu
Милиардерите в света

Милиардерите в света

http://roadat.life/2018 orphans of the empire Картата горе показва държ...

Случаят Хитрино - къде е истината

Случаят Хитрино - къде е истината

http://icevillage.site signatur hotel fyn В тази статия копираме мн...

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз от Wi-Fi.

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз …

bonds in india Крушката вече няма да се ...

Преподписаха договорите на НЕК с Марица Изток 1 и Марица Изток 3

Преподписаха договорите на НЕК с Ма…

we are the heros of our time there Изпълнителният директор н...

"Турски поток" – пореден етап от енергийната война

"Турски поток" – пореден …

http://suddenhospital.com/2018/08 scotch egg recipe Какво се случи с "Южен по...

Протестърката Ивет освен "умна и красива" се оказа и "най-подходящ кандидат" за усвояването на 20 млн. лева чрез 2 държавни поръчки

Протестърката Ивет освен "умна…

spaghetti kochen thermomix visit Само за половин година фи...

Училище на сатаната

Училище на сатаната

schouder om te huilen here В САЩ откри врати първото...

Prev Next

Петокласник създава два сайта за обучение на ученици

Петокласник създава два сайта за обучение на ученици

http://giftsubject.life forsvarsloven klart språk Новите технологии дават нови възможности който трябва да се използват за да се правят нещата по нов начин.

denise pieterse fysio watch Образователният уеб сайт www.ShcoolGun.Eu , помога на учениците от V до VIII клас да имат онлайн достъп до учебния материал , да могат да прочетат или научат уроците си на всякъде без да носят учебници докато са на кафе, на почивка или докато пътуват към училище.

aljazeera arabic live from qatar click Дизайна е направен така че да не трябва да се чака да се зарежда нова страница, да е удобно за навигация и бързо да се стига и да се намира това което се търси.
Разполага с вградена търсачка която показва резултатите за съответния клас и предмет и дава бърз достъп до търсените думи , имена, години, или събития. Приложението е риспонсив и се отваря както от компютър така и от таблет, или телефон. В комбинация с търсачката ако се готвиш за тест за секунди може да се намери отговора в урока. За това сайта се казва SchoolGun.

reprise a la casse there Друг образователен сайт www.PomniLesno.Eu, също помога на учениците от IV до VI клас, лесно да запомнят учебния материал и да придобият трайни познания по съответният предмет. За бързото научаване и зaпомняне е използван метода на Мисловните Карти. Те са друг начин за помнене, или преговор на материала чрез образи и картини, с които е много по-лесно да се научат уроците, отколкото да се четат по една или две страници.

helen keller youtube click  

Оставете коментар

http://whenback.xyz/2018 throne of glass pdf download free Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

trein naar londen auto check
нагоре

Следвайте ни

freue mich auf

beauty blender matas click

silkeborg forsyning tietgensvej hva kan en bruke tallerkenhylle til go charles levine 1927 beim papst blomster genser sandnes click