Menu
Милиардерите в света

Милиардерите в света

http://roadat.life/2018 orphans of the empire Картата горе показва държ...

Случаят Хитрино - къде е истината

Случаят Хитрино - къде е истината

http://icevillage.site signatur hotel fyn В тази статия копираме мн...

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз от Wi-Fi.

Li-Fi е бъдещето. 100 пъти по бърз …

bonds in india Крушката вече няма да се ...

Преподписаха договорите на НЕК с Марица Изток 1 и Марица Изток 3

Преподписаха договорите на НЕК с Ма…

we are the heros of our time there Изпълнителният директор н...

"Турски поток" – пореден етап от енергийната война

"Турски поток" – пореден …

http://suddenhospital.com/2018/08 scotch egg recipe Какво се случи с "Южен по...

Протестърката Ивет освен "умна и красива" се оказа и "най-подходящ кандидат" за усвояването на 20 млн. лева чрез 2 държавни поръчки

Протестърката Ивет освен "умна…

spaghetti kochen thermomix visit Само за половин година фи...

Училище на сатаната

Училище на сатаната

schouder om te huilen here В САЩ откри врати първото...

Prev Next

Лъжата "саниране"

Лъжата "саниране"

http://giftsubject.life forsvarsloven klart språk 2 МЛРД. ЛВ. ДЪРЖАВНИ ПАРИ ПОТЪВАТ В ЧЕРНА ДУПКА.
ЗА КОГО? ЗА ФАЛИРАЛИ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ!

denise pieterse fysio watch
Официален държавен документ, наречен "Програмен формат. Бюджет за 2015 г. и прогноза за 2016 и 2017 г." заедно с доклад на министър Лиляна Павлова.
Всъщност това са държавите разчети за изразходването на всяка стотинка от бюджетите - като заплати и соц. осигуровки, като издръжка, като разходи за едни и др. цели, вкл. саниране.
В ТЕЗИ ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА 2015 И ПРОГНОЗАТА ЗА 2016-2017 Г. , приети и одобрени от Министерския съвет на Република България, в обем от 94 страници програмата за саниране се среща единствено на стр. 20 (даваме картинка) в таблица с количествени параметри по различни мероприятия на толкова "обичащата" ни власт.
Е, вижте си картинката от документите за парите на държавата! За саниране са предвидени САМО aljazeera arabic live from qatar click 548 СГРАДИ. Евентуално. А защо евентуално?
reprise a la casse there АМИ КОГАТО СЕ НАКАНЯТ ДА САНИРАТ. НО НЕ ТАЗИ ГОДИНА!
helen keller youtube click ЕВЕНТУАЛНО следващата година - 2016 ГОДИНА. ПРИ ТОВА ПРОГНОЗНО. Т.е. може и да стане, може и да не стане.
На същите 94 страници няма нито ред, нито думичка, нито запетайка, нито каквото и да е табличка, НЯМА РАЗЧЕТЕНА И ПРЕДВИДЕНА НИКАКВА СУМА за санирането (ама например за подобряване на жилищните условия на ромите има посочени суми, има посочени и за сегашната европейска програма по саниране, която ще бъде заменена от новата за енергийна ефективност).
http://whenback.xyz/2018 throne of glass pdf download free РАЗБРАХТЕ ЛИ - ПАРИ НЯМА! НИТО ЗА ТАЗИ, НИТО ПРОГНОЗНО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ!
Та затова ще се взима заем от държавната ББР (Българска банка за развитие) - за 1 млрд., която тя ще раздава на Сдруженията на собствениците като ... кредити (виж поста ми от 7 февруари с пълен анализ за капаните в санирането, дето може да ви натопят да плащате до гроб). А защо като кредити? Ами защото обещаните ви "безвъзмезден" милиард ще отиде за съвсем друга цел. И настина ще се даде безвъзмедно за тази цел.
КАКВА Е ТЯ?
..."банката може да финансира или рефинансира дружества със задължения, класифицирани в кредитния регистър на БНБ в групи "Необслужвани" или "Загуба" към момента на кандидатстване за кредит" (цитат)
Това е промяната в правилата и Устава на банката (например чл. 6(2), т.11,) направена тези дни (давам картинка), когато наляво-надясно гърмеше "екстрата" с програмата по санирането. В този аспект е интересен чл. 8(5), който допуска Банката да работи на загуба, ако изпълнява поръчение на правителството.
trein naar londen auto check ОЛЕЛЕЕЕЕЕ!
http://youthreat.live/2018 buitenland aardrijkskunde antwoorden С парите на данъкоплатците банката ще заплаща лошите кредити в другите банки - на обръчите частни фирми, за да ги "оздрави и те да запазят работни места и производствен потенциал". (кавичките са цитат)
Е, за това е милиардът, дето уж щял да бъде за саниране, ама не е записан в абсолютно никакъв държавен документ. deutschen server mieten Ние вярваме на документите, пък вие си вярвайте на словата на политиците, ако сте толкова глупави!
За тази цел е и вторият милиард, дето уж пак е за саниране, ама щял да бъде даден вместо от банката - от Бюджета (като вземе заемите за 16 млрд.). И той ще отиде в Банката за развитие, ама тя не ви отпуска БЕЗВЪЗМЕЗДНО тези пари, а ви дава кредити!!!! Т.е. сумите - и този втори поред милиард ще потъват в черна дупка и вече е ясно коя е тя - онази на обръчите.
Апропо - шеф на Надзорния съвет на банката е Атанас Кацарчев, който е бивш съветник на "юпито" Милен Велчев и доскоро - съветник на отишлия си от властта премиер Орешарски. В Борда е един бивш банкер на убития олигарх-мафиот Емил Кюлев (Ангел Геков), Билян Балев, който преди години като шеф на "Капман джелсор" искаше да закупи Корпоративна банка и маса други герои на прехода ни. Сещате се кои са обръчите, дето ще намажат, нали?
fichier script host introuvable click ТАКЪВ ОБИР Е НАГЪЛ ДО БЕЗУМИЕ. http://slipshade.site groennsjoeen i trysil Взима се назаем нов дълг за милиард под лъжлив претекст за саниране, за да се излее БЕЗВЪЗМЕЗДНО в частните банки ziel und inhalt einer kooperation check (които всеки момент могат да гръмнат), като им се платят лошите кредити. Взима се и втори под същия претекст.
Т.е. държавата се готви безвъзмездно и в нарушение на европейските правила да спонсирира обръчите от фирми, близки до управляващите, като с наши пари ИМ ЗАПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ!
Повтаряме - за тази цел с претекст саниране ще насочат и част от 16 млрд.нови заеми на правителството, за които стана скандалът тези дни.
Е, ако не сте разбрали, крайно време е да разберете, че river island handtassen ни управляват хора с мутренски манталитет и някаква коалиция около тях, които се надат на трохите от замислените многомилиардни обири.

Галерия със снимки

Оставете коментар

beauty blender matas click Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

http://radiowhile.site/2018 leren theorie auto
нагоре

Следвайте ни