Кой е ръководителят на СЗО Тедрос Гебрейесус

автор ZONABG.COM

~ Кой е ръководителят на СЗО, Световната здравна организация?

Етиопският специалист по тропическа медицина д-р Гебрейсус е генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) – първият африканец начело на организацията.

Той встъпи в длъжност преди две години и половина, обещавайки да реформира организацията и да се справи с болестите, които убиват милиони всяка година: малария, морбили, детска пневмония или СПИН. Задачата му беше твърде амбициозна още преди да се срещне с две неочаквани епидемии.

„Тедрос Гебрейесус е бил високопоставен член на паравоенна псевдокомунистическа организация в Етиопия – Тиграйски народен освободителен фронт*, която е отговорна за геноцида в Етиопия и която между другото е в списъка с терористични организации на САЩ.

Конкретно Тедрос Гебрейесус се свързва с геноцида в Амхара, където 2 милиона амхарци буквално са „изчезнали“ в масови гробове, а по-късно като член на правителството активно участва в ликвидирането на журналисти и опозиция, които са жестоко изтезавани в затворите, а тези, които успяват да избягат в Йемен са преследвани дори там.

Самият Тедрос Гебрейесус води преговорите с йеменското правителство за депортиране на избягалите дисиденти, които също веднага са хвърлени в затвора и измъчвани.

Доктор Тедрос Гебрейесус, има старателно изградена автобиография, която няма нищо общо с действителността. Тедрос Гебрейесус е първият ръководител на СЗО, който реално няма медицинско образование, но има големи заслуги към „фамилиите“.

Какви са те?

Цели региони в Етиопия се ползват като своеобразни открити лаборатории за експерименти, а местното население, като опитни мишки. Например през 2016 година в региона Оромия, след приключил експеримент, ликвидират контролната група от 500 души, които са били заразени опитни мишлета, а обяснението на Тедрос Гебрейесус е, че правителството искало да ги изсели на друго място, което било по-добро за живот. Бройката 500 е според Human Rights Watch.

След като „фамилиите“ изграждат подходяща автобиография на Тедрос Гебрейесус и го назначават през 2017 г. за ръководител на СЗО, която е неправителствена организация и се контролира от същите фамилии. Първото нещо, което Тедрос Гебрейесус прави е да назначи друг масов убиец – Робърт Мугаве, който е отговорен за геноцида в Зимбабве през 80-те години, за посланик на добра воля на СЗО. Пореден връх на цинизма!

Вероятно много хора са пропуснали поредния скандал в който се оказа, че СЗО е изхарчила за година, шокиращите 200 милиона долара за.. пътни разходи. Сума на която дори Кристалина Георгиева би завидяла.

За какво в действителност са отишли тези пари?

За нови и нови експерименти в Африка, разбира се. Например еболата, която е сто пъти по-смъртоносна от коронавируса и действително представлява смъртоносна заплаха за човечеството. Много умело се поддържа тлееща в Западна Африка, където се експериментира с нея директно върху хора в ролята на опитни мишлета.

На кого е възложен „контрола“ върху еболата? На Тедрос Гебрейесус и СЗО разбира се.
Също, както и при коронавируса!

След смъртта на Дейвид Рокфелер през 2017 година и тежките шамари, които получи Дьорд Шорош (Джордж Сорос) от новата администрация на президента Тръмп и най-вече от групата генерали в Пентагона, които са „обявили война“ на „фамилиите“. Последните пуснаха като ново тяхно острие Бил Гейтс.

Именно Бил Гейтс, (чиято теза е, че световното население трябва да се редуцира), в момента „менажира“ световната „криза“ наречена covid-19. Нарежда на правителствата, какво да правят и да не правят. „Дърпа ушите“ на шведското правителство, което отказа да им играе по свирката и дори се опитва да командва американският президент, както Сорос командваше Обама.

Нещата обаче, не се получават и президента Тръмп обяви, че спира финансирането на СЗО и предприе стъпки към отмяна на „извънредното положение“ в САЩ. Фамилиите веднага му отговориха със „спонтанни“ протести на добре въоръжени и организирани граждани, които „искат единствено демокрация“.

С други думи демокрацията, която искат да ни наложат е тази на „извънредното положение“. “

Източници:

https://m.dnes.bg/

https://www.svobodnaevropa.bg/

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети