Microsoft призна за сериозен проблем в Windows10

автор ZONABG.COM

Най-накрая официално да признаят, че копират данните от компютрите на собствени сървъри… Не че не се знаеше отдавна…

Известен факт е, че Windows 10 актуализацията (KB4532693) причинява сериозни проблеми и потенциално може да изтрие данните на хората. Microsoft вече призна, че това е голям проблем.

Медията Windows Latest се е свързала със служители на Microsoft от екипа за поддръжка, като разкриват, че „Microsoft е наясно с този известен проблем и нашите инженери работят усърдно, за да намерят решение за него“.

Много потребители се оплакаха, че след инсталирането на актуализацията техният десктоп и менюто „Старт“ са настроени по подразбиране – така че всички тапети, икони и преки пътища, които са създали, са изчезнали.

Фактът, че Microsoft най-накрая призна този проблем, е обещаваща стъпка и компанията активно търси начин да се се справи с бъркотията.

Плюс, по всичко изглежда, че екипът на компанията е намерил начин да възстанови файловете. Windows 10 по някаква причина прави временен потребителски акаунт, където тези файлове се съхраняват. Можете да се справите с бъга чрез създаването на нов локален профил, след което прехвърляте данните от временния профил към новия и така трябва да си ги върнете.

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети