Руски спътник заснел трагедията на 11 септември

автор ZONABG.COM

САЩ са в страх от снимки на руски спътник, за трагедията на 11 септември, пише „Правда“.
Шокираща информация излезе в световните медии, които руският вестник цитира.

Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, които сочат, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година.
Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руският президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама.
Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.
Русия подготвяла публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“.
В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбският „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.
Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация.
Предполагало се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 собствени американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.
Според руснаците доказателствата ще бъдат толкова достоверни, което в най-голяма ще оборени официалната версия за събитията от 11 септември.
Ако доказателствата се окажат наистина достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори.
Редом с това и позицията на Америка като лидер в борбата срещу международния тероризъм ще бъде подкопана.
В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“.
От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзна от лошите шеги на Обама.

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети