Васил Божков: Имам снимки, записи и свидетели за 60 милиона дадени на Борисов

автор ZONABG.COM

Сигнал от името на Васил Божков до редица отговорни институции в държавата, на първо място до Главния прокурор и Президента.

В текста се съдържат твърдения за конкретни факти, свързани с колосална корупция до най-висшите етажи на властта и конкретно Министър-Председателя Бойко БорисовМинистъра на финансите Владислав Горанов, свързани с тях субекти от политически и бизнес среди. Васил Божков е бил притискан с политически средства да плаща огромни суми, за да “откупи” правото си на хазартен бизнес, като според сигнала те да достигнали до 60 млн. лв., предадени лично на Горанов и на Борисов. За доказателства се посочва, че има документи и свидетели, които да подтвърдят написаното.

Сиганлът на Васил Божков бе получен от Биволъ на платформата за анонимно споделяне Болканлийкс. Публикуван е в първоначален вид и без никаква редакторска намеса. Тъй като не е официално подписан, публикуваме го едва след като самият Васил Божков потвърди в писмен вид по интернет, че е пуснал подобен сигнал до институциите и фактически е негов автор.

С удоволствие сме готови да дадем думата и на засегнатите в сигнала страни, както и на представителите на институциите, до които той е адресиран, ако те пожелаят това.

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети