Реална смъртност от COVID-19

автор ZONABG.COM

Независимо от всички опити за манипулации, от страна на политици и медии по целият свят и у нас, истината винаги излиза наяве. А тя е следната:

Реалната смъртност от медийният вирус и медийната манипулация „COVID-19“ в световен мащаб за първите 6 месеца от годината може да се види на сайта на института Джон Хопкинс.

Доколко данните там са истина също може да се спори, защото те се дават от правителствата на държавите.

А ние виждаме ежедневно какви измами и фалшификации се правят в България, за да се изкара всеки един човек, заболял от каквото и да е, като заразен с коронавирус.

Става дума за всички лъжи с „положителни“ тестове, които при повторно тестване се оказват отрицателни, за предлаганите подкупи с пари, за да бъдат записвани болни от друга болест като заразени с коронавирус, постоянното увеличаване на броя на тестваните и естественото от това увеличаване на броя на положителните тестове и накрая, но не и последно – самата тази точност на тестовете, която вече официално в много държави е потвърдено, че е около 30%, както и факта, че групата на коронавируси е около 40 и тези тестове прихващат всеки от тях… и още, и още…

Но да преминем към фактите – на картинката по-долу можете да видите това, което всъщност има значение – БРОЯТ НА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ВИРУСА НА БАЗА ОБЩОТО НАСЕЛЕНИЕ в дадената страна.

Ако ви притесняват цифрите, които се отнасят за половин година, можете да ги умножите по 2 – за да видите средногодишния процент.

И да се убедите, че той е в границите на починали годишно от всеки възможен грип досега.

 

Великобритания – 0,07%

Франция – 0,04%

Испания – 0,06%

Италия – 0,06%

Германия – 0,01%

България – 0,004%….

 

На иконата на Джон Хопкинс можете да кликнете и да видите в реално време към днешна дата броят на „положителните“ от коронавирус, както и починалите от COVID-19 в света и в частност – за държавата, която ви интересува:

Големи шарани са всички, които се продължават да се връзват на българскиje и световниje политически и медийни мафиоти!!!

Към тях: Стейхоумовци, носите ли си парцалчетата на брадичките?!?! 🙂

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети