Много скъпи мебели или канал за трафик на деца

автор ZONABG.COM

#pizzagate 2.0 или теория на конспирацията? Тези дни сайта на #WAYFAIR (https://www.wayfair.com) беше подложен на огромна критика от стотици блогъри и потребители. Става дума

за информацията, която беше видима до вчера в сайта им, а именно, множество оферти за мебели и декорации за дома (над 30 предложения) с изключително високи цени. Като казваме високи, нямаме предвид 1000-2000 долара надценки. Продукти, като възглавници например, някои от които бяха с цени от 10 000- 12 000 долара. Също така обикновени малки гардероби с цени 15 000-17 000 долара. В същото време, подобни възглавници или гардероби, пак в техния сайт, бяха с нормални цени – възглавници, например – 33, 40, 50, 60 долара и гардероби – 800, 1200, 1600 долара.

Какво обаче би си помислил човек, когато започне да търси продукта през Гугъл и едновременно със снимките на гардероба види сводки на ФБР за изчезнали деца от различни райони на Северна и Южна Америка? С еднакви имена като тези на продуктите в сайта?

Какво би си помислил човек, ако копира и въведе в търсачката SKU на някои от тези продукти (това не ви го препоръчваме да правите, защото на компютрите ви остават следи) и резултатите, които излизат, са сайтове за детска порнография?

Дали това са случайности(конспирации) или поредната открита и разгласена схема за трафик на хора, организирана от глобалистите-сатанисти и доскоро действаща (казваме доскоро, защото днес компанията излезе с обръщение, че това е било някаква грешка, без тяхно знание, теории на конспирацията и т.н.)?

Тук ще ви покажем информацията, която се разпространява в много сайтове и социални мрежи, а вие сами ще прецените дали да вярвате или не и какво мнение да си съставите.

Тук можете да видите една от новините за изчезнало дете в Охайо:

https://www.newsbreak.com/news/0Lmuxd0G/missing-from-columbus-ohio-17-year-old-samiyah-mumin?s=oldSite&ss=fb.city.497958377064835

и на снимката до него – малък шкаф с огромната цена от 12 900 долара.

Понеже страницата в Гугъл архиви също вече не съществува (което само може да подкрепи нашата информация за възможност и достъп с кодове до задни врати на интернет-гиганта Гугъл), ето една снимка, за да видите продукта:

Също така може да се види продукта от горната снимка на този линк:

https://archive.vn/xjxEb

И още от интернет потребители:

 

 

 

 

 

 

 

Знаете какво означава символа в логото на долната рисунка, нали?

Ето и едно видуо от Twitter:

 

И накрая, но не на последно място няколко интересни факта:

  1. „waif are“ в американският език има значение на изоставено дете, бездомно дете.
  2.  Хилъри Клинтън, още в 2010г. награждава Андреа Янг (тогавашния председател на съвета на директорите на Wayfair) с медала „Глобален гражданин“ (на снимката виждате и Мишел Обама).

3. Сегашният изпълнителен директор на Wayfair е Niraj Shah. От уикипедия можете да видите, че този глобалист е и член на борда на директорите на Федералният резерв:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Niraj_Shah

Освен това, фамилята им има фондация, която се казва „Клуб на момичетата и момчетата на Америка“

https://www.shahfoundation.org/

Интересното е, че ако напишете в Гугъл името на фондацията и добавите няколко думи, свързани с определен натиск върху деца, ще откриете много резултати, в които родители се оплакват за извършен натиск върху децата им от възрастни хора, сврзани с този клуб.

4. Снимката по-долу показва част от отчета на позната ви фондация, която финансира и компанията Wayfair:

 

 

 

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети